Сексът продава - вероятно заявяването на това твърдение така директно е

...
Сексът продава - вероятно заявяването на това твърдение така директно е
Коментари Харесай

СНИМКИ Топ 20 на най-скъпите и луксозни публични домове - в тях удоволствията са на пиедестал

Сексът продава - вероятно заявяването на това изказване по този начин непосредствено е малко прекомерно, само че въпреки всичко е самата истина.  А законният, лицензиран бизнес с обществени домове е сериозна работа. Само в Германия се счита, че докарват над 15 милиарда евро годишно. Това е над 17 милиарда $. Тъй като проституцията е законна в доста страни по света, бизнесът на обществените домове се разраства експоненциално. Бордеите се оправят сносно, даже в случай че икономическите забавяния се отразяват на бизнеса им. И в положителни, и в тежки времена те процъфтяват.

Но както всичко останало, бизнесът с обществени домове има ясно изразен по-висок клас, където луксът и обслужването имат цена. Наред с първокласните обществени домове като Club LV в Холандия се появява нова порода обществени домове. Забравете мъжете на междинна възраст. Това, към което се стремят да създадат места като Café Mellenium в Сао Пауло, Бразилия, е да привлекат млади мъже от висока класа, които идват в комплект с големи сметки и златни карти. Тази нова порода обществени домове съчетава танцовия клуб и обществения дом, от време на време даже с търговия на дребно.

Ето 20 обществени домове от висок клас от цялостен ​​свят. И то изцяло законни:

20. Maison d`envie – Берлин, Германия



Намира се в Берлин. Тук дават отстъпка на клиентите, пристигнали с колело или с градски превоз. На седмица от тази отстъпка се възползват към 3-4 души. Тя е за освен запазване на околната среда, само че и облекчение на обстановката с паркирането към постройката.

19. Big Sister –Прага, Чехия



Тук красиви чехкини и словачки ще ви обслужат гратис, при едно изискване – да се съгласите да бъде изработен видео-запис, който те могат да популяризират както намерят за добре.

18. Star Wars Bordello – Лос Анджелис, Съединени американски щати



Намира се в Лос Анджелис, това е нощен-клуб ( с спомагателни услуги). Един от най-популярните танци на стриптизьорките е въодушевен от кино лентата „ Междузвездни войни “.

17. Mustang Ranch Resort. Невада, САЩ 



Легалният коптор в щата Невада се слави като един от най-скъпите в Америка. По своята идея той наподобява на елементарен хотел, само че клиентът тук не заплаща за стая, а за момиче, което ще го съпровожда. 

16. Nana Entertainment Plaza. Банкок, Тайланд 



И още веднъж Тайланд. Nana Entertainment Plaza не инцидентно е считан за сърцето на разврата в Банкок. Това не е елементарен обществен дом , а цялостен развлекателен комплекс, включващ в себе си бордеи , стриптийз клубове и питейни заведения... 

15. Club LV - Амстердам, Нидерландия



Club LV е обществен дом от висок клас, който твърди, че е едно от най-известните заведения за конвой услуги в Амстердам. Там доминира азиатската ексцентрика. Той също по този начин ръководи ескортната услуга на Lady Valentine „ висок клас “. Декорът е съвременен, атмосферата е спокойна, с малко азиатско необичайно и позлатено място. Бързате за конвой? Обадете им се и те подсигуряват, че момиче ще почука на вратата ви в границите на половин час. Ако желаете да се отбиете до мястото, то разполага с 8 първокласни стаи с изискана леопардова кожа. Бъдете сигурни, мястото получава доста високи оценки за своята поверителност. Ако очаквате да намерите информация за цените на уеб страницата, ще бъдете разочаровани. Ако би трябвало да питате, евентуално не можете да си го позволите.

14. Yab Yum - Амстердам, Нидерландия



Това е място от вида " виж това място ". Yab Yum бива първокласен обществен дом , който се съществува като къща с достолепия на канала от 17-ти век в Амстердам, до момента в който не трябва затворена през 2008 година Изглежда, че някои закони са били нарушени.

Той е закупен от бизнесмен, който през 2013 година е подал молба за възобновяване на лиценза на обществения дом. За да не губи време и пари, той отвори още веднъж мястото като музей чака решението за лиценза. Манекени заменят работещите девойки. В момента може да видите „ истинските “ кревати, бара и здравната стая за девойки. И е чартърен за идващото ви събитие. Вероятно обаче не е мястото за вашия брачен банкет.

13. Gentlemans’s Club Leonardo - Прага, Чехия



GC Leonardo наподобява на първокласен, съвременен европейски хотел, с елегантно обзавеждане и приглушено осветяване. И идва с гаранция за качество. Ако не получите това, за което сте платили, ще ви дадат един час гратис. Те работят с предплащане и таксуват към 0 на час. Поискайте вашата VIP Gold Card след първата си „ услуга “ и получете отстъпка за идната, което значи, че идващият ви час ще бъде преференциална цена от към. Ако желаете конвой за 24 часа,  това е към 00. Независимо дали сте собственик на VIP Gold Card или не. А споменахме ли VIP градината на покрива? В комплект с хидромасажна вана и, евентуално, излежаващи се дами.

12. Lush - Маркула, Австралия 



Този австралийски обществен дом е прочут с това, че наред с девойките за секс услуги, оферират и мъже. Един час отмора там ще ви коства 350 $. 

11.  Sheri`s ranch - Невада, САЩ 



Щом към този момент приказваме за Невада, би трябвало да се спомене и " Ранчото на Шери ". Този първокласен коптор и цялостен курорт с разнообразни спа услуги и разтривки. А който попадне там пръв, особено му се провежда екскурзия из заведението. 

10.  Bernds Sauna Club - Хеннеф, Германия 



Както подсказва заглавието там има и сауна. Освен нея, посетителите могат да се насладят на всичките прелести на бордея, а изморявайки се от секс, те могат да погледат стриптийз, да поплуват в басейна, да се разходят из градината или да вземат участие в развлекателни стратегии. 

9.  Pink Palace - Мелбърн, Австралия



Разположен в Мелбърн, Австралия, това би трябвало да е най-дискретният първокласен обществен дом в страната на външния тип. Когато го разгледате извън, наподобява като дребна офис постройка, до момента в който не забележите скритите неонови табели. Има смесена ориентировка на атмосферата.  Салонът и барът му наподобяват викториански мъжки бар. Въпреки това, в случай че пристъпите във вътрешността, всичко се трансформира и има малко класическо гръцко въодушевление. И по този начин, какви съгласно вас са цените в този загубен гръцки свят? Е, за 20-минутна ще би трябвало да се разделите с малко над 130 австралийски $. През нощта всичко се трансформира и би трябвало да очаквате да плащате близо 260 австралийски $ на час.

8.  Paradise – Щутгарт, Германия 



Бордеят Paradise е станал толкоз известен, че с времето негови филиали започнаха да се отварят из цялата страна. Заведението е изпълнено в марокански жанр. Стаите са украсени с дърво и позлата в духа на 19-тото столетие. 

7.  Stiletto - Сидни, Австралия   



Това е доста първокласен клуб в Сидни, Австралия. В интериора може да видите два големи вътрешни водопада, стаите са луксозно-обзаведени и тематични. Темите са Джеймс Бонд, Камасутра, Воаьорство, Римска оргия и други Трябва предварителна регистрация, с цел да подготви личния състав всичко тематично.

6.  Cafe Millenium - Сао Пауло, Бразилия 



Името на заведението е подвеждащо, това изобщо не е кафене, а ултрамодерен развлекателен комплекс за богати клиенти, написа трафикнюз. Там има клуб за танци, питейни заведения, секс шопове и, несъмнено, стаи със жрици на любовта. 

5.  Harem - Мелбърн, Австралия



Разположен в Мелбърн, Австралия, този кавалерски клуб несъмнено е в лична класа, когато става въпрос за чудатост и изисканост. Известен е с изключителните си услуги и обслужва своите клиенти, господа, дами и даже двойки към този момент повече от 25 години. Клиентелата е строго елитна; повярвайте, не бихте могли да си позволите да похарчите куп пари, в случай че не сте богат. Цената за all inclusive e към 0. Въпреки това, не е нужно да се паникьосвате, въпреки всичко можете да се насладите на някои от техните съществени услуги на цена от 0 или 0 според от вашите потребности.

4. Utopia - Банкок, Тайланд 



Домът на разврата " Утопия " е един от най-популярните бордеи в Тайланд. И дано клиентът да не се вкарва в подвеждане от минималистичния дизайн на интериора, качеството е на най-високо ниво.

3. La Belle - Банкок, Тайланд  



Това е различен първокласен обществен дом , който се намира в Банкок, Тайланд, евентуално по-малката сестра на Утопия. Обстановката е екстравагантна с няколко етажа, полилеи и ескалатори. Всички девойки в това помещение имат репутацията на извънредно сладки и другарски настроени. Въпреки че цените са малко загадка, всички разбираме, че в Тайланд всичко става. La Belle несъмнено е мястото, което да ви предложи вълнуващо превозване в Банкок и изключително в случай че ви е за първи път! Ако сте били в Утопия, тогава La Belle е една степен по-висока!

2. Ginza Club - Банкок, Тайланд, има го и в Австралия, Япония и Виетнам


 
Проституцията в Тайланд и Австралия е легализирана, по тази причина там има бордеи за всевъзможен усет. За един от най-разкошните се счита тематичният обществен дом Ginza Club. Цената на час „ диамантно обслужване ” стартира от 320 $ и според от желанията на клиента може да нарасне няколко пъти.

1.  Penthouse - Сидни, Австралия   



Ще би трябвало да отидете чак до Австралия, с цел да изпитате тръпката, която предлага най-малкият континент в света. Тук към този момент процъфтяват нови форми на развлечение за възрастни. Секс търговията може и да е съществувала в тези елементи доста преди 19-ти век, само че пентхаус ът трансформира играта.

Това място е екстравагантно декорирано съгласно актуалните стандарти и излага изисканост, еротични мечти, на които единствено известната елитна клиентела може да си разреши да се наслаждения. Този извънреден кавалерски клуб е издигнат, с цел да имитира грациозен свършек в викториански жанр, допълнен с изкуство и интериорна украса в жанр 1920. Момичетата се доставят от целия свят, в това число Азия, Африка, Северна Америка, Южна Америка и Скандинавия. Ако сте прекомерно свенлив, с цел да изпитате тръпката от този кавалерски клуб, Penthouse предлага на своите клиенти и извънредна услуга за извикване в централния бизнес регион на Сидни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР